Mai mult »
Strada Aaron Florian 3A, Stefan cel Mare
Vezi pe harta
Bucatarie:International
Pret:
Bruschete cu roșii fresh
pâine crocantă cu mozzarella și pesto aromat, făcut chiar de noi.
Bruschete cu pastă de măsline
făcută în casă, din măsline verzi și negre, stropite cu ulei și măsline și dichisite cu roșii cherry și parmezan
Quiche cu legume în foietaj
cu un amestec gustos de broccoli, morcovi baby, ardei, conopidă și mazăre, ou și smântână, alături de o salată fresh cu topping de ricotta
Quiche cu bacon și praz în foietaj
cu smântână, ou și parmezan, servit cu o salată fresh.
Humus homemade
cu usturoi și tahini, servit cu mix de nuci și migdale prăjite și salată fresh, iaurt și lipie la cuptor
Clătite cu spanac
tras în unt cu ceapă și usturoi, ametecat cu brânză de capră și apoi trase la cuptor, cu sos de smântână.
Platou aperitiv carnivor (pentru 2 persoane)
prosciutto crudo, telemea de capră, crispy bacon, cârnăciori de casă, humus homemade, roșii cherry și măsline
Platou grill vegetarian (pentru 2 persoane)
cu vinete, dovlecei, ardei, ciuperci și ceapă roșie, puse pe grătar și apoi marinate, tofu, humus homemade și pastă de măsline, servit cu lipie la cuptor
Salată vegetariana
cu mix de rucola, spanac baby, radicchio, morcovi și roșii cherry, ulei de măslnie și oțet balsamic, drese bine cu susan.
Salata veggie cu tofu/brânza pane/la grătar
mix de rucola, spanac baby, radicchio, morcovi și roșii cherry, ulei de măsline și oțet balsamic, tofu/brânză la grătar/pane.
Platou mix de salate
salată de cous-cous și năut, cu nuci și semințe, îmbogățită cu pătrunjel și mentă și stropită cu ulei de măsline și zeamă de portocale și grapefruit, salată cu rucola, spanac și radicchio și humus făcut în casă.
Salată Caesar
cu piept de pui, salată iceberg și roșii cherry, parmezan, anșoa, capere și unt, asezonate cu migdale, nuci, semințe de dovleac și floarea soarelui, totul învelit în sos Caesar.
Salată de pui la grătar cu bacon
radicchio și salată iceberg, roșii cherry, usturoi, și crutoane crispy, cu dressing dulce-acrișor de muștar boabe.
Salată de iarnă cu mușchiuleț de porc la grătar
cartof copt, mazăre, ceapă, ardei gras, cu dressing de sos de muștar șu ulei de măsline.
Salată cu antricot de vită și pere
așezată pe o bază de rucola proaspătă, spanac, ceapă și castraveți, roșii cherry, tijă de țelină și ciuperci crude, aromată cu susan și stropită cu ulei de măsline și sos de rodie cu pepperoncino.
Paste aglio olio e peperoncini
un clasic picant cu ulei de măsline și usturoi, un strop de unt, pătrunjel și peperoncini.
Paste aglio olio e peperoncini cu antricot de vită
Paste Pesto
cu clasicul sos de busuioc, desăvârșite cu smântana și mix de nuci și semințe.
Paste cu ricotta și spanac
spanac proaspăt, sos de smântână și cognac, peste care presărăm parmezan proaspăt ras
Paste Emiliana
cu roșii cherry înăbușite în cognac, apoi topite în unt, peste care punem prosciutto crudo și rucola
Paste cu carnati afumati, de tara, cu un mix de legume
ardei, ceapa, rosii si mazare – trase la tigaie si gratinate cu smantana si parmesan
Paste siciliene
cu antricot de vită și busuioc, bacon și ciuperci, trase la tigaie cu sos de roșii și smântână, totul băgat la cuptor și gratinat cu mozzarella și parmezan
Piept de pui la grătar
servit cu garnitură de rondele de cartofi, broccoli și conopidă, asezonate cu sare de mare și rozmarin și colorată cu roșii cherry
Piept de pui Piri Piri
piept de pui la grătar cu crustă fresh din lămâie, usturoi, pătrunjel și ardei iute, alături de o garnitură de ciuperci, dovlecei, ardei gras și ceapă roșie la grătar, stropite cu ulei de măsline cu rozmarin și oțet balsamic
Piept de pui in crusta de cartofi
cu mustar caramelizat in cuptor, alaturi de o salata de rucola, telina tija si rosii cherry sau salata de muraturi
Clătite la cuptor cu piept de pui
cu ciuperci și cașcaval, gratinate la cuptor cu sos de smântână si parmesan
Piept de pui învelit în bacon
cu dressing de brânză de capră, chili și pesto, servit cu garnitură de broccoli, roșii chery si morcovi baby, stropite cu ulei de usturoi
Cotlet de porc la grătar
servit cu piure de cartofi sau de mazăre și salată de varză roșie cu chimen sau salată de murături puse chiar de noi.
Cotlet de porc cu sos de bacon, unt și vin
servit cu cartof copt și salată de ciuperci crude, roșii cherry, morcovi și rucola.
Cotlet de porc cu sos de muștar de Dijon
și ciuperci, alături de piure de cartofi sau mazăre și salată de varză roșie cu chimen.
Mușchiuleț de porc la grătar
servit cu garnitură de rondele de cartofi, broccoli și conopidă, asezonate cu sare de mare și rozmarin.
Mușchiuleț de porc învelit în prosciutto crudo
în sos de salvie cu vin alb, congnac și unt, servit cu orez cu amestec de semințe și roșii cherry marinate în salvie.
Coaste de porc
frăgezite la cuptor timp de 3 ore în sos BBQ, aromate cu dafin și vin alb, servite cu cartofi wedges și salată de varză cu chimen sau salată de murături puse chiar de noi.
Antricot de vită marinat la grătar
servit cu cartof copt, unt cu ierburi și salată resh sau de murături puse chiar de noi.
Mușchi de vită la grătar
cu piure de cartofi sau de mazăre, unt aromat și salată de ciuperci crude, roșii chery, morcovi și rucola.
Ludic Burger
din pulpă și antricot de vițel, cu salată, verdețuri, roșii și ceapă caramelizată, servit cu cartofi wedges, salată de varză cu chimen și sos BBQ.
Păstrăv file la grătar
cu garnitură de fasole verde, ardei roșu și broccoli, trase la tigaie cu unt, lămâie și usturoi
Pastrav în crusta de susan alb si negru
mix de semințe, miere și lămâie, alături de salată de rucola și spanac baby, roșii cherry și castraveți, și servit cu orez alb.
Păstrăv prăjit
clasic, cu mămăliguță și mujdei.
MBS Quattro Formaggi
cu mozzarella, parmesan, telemea de capră, brânză de burduf și smântână.
MBS Quattro Formaggi cu cârnati afumati
Platou românesc (pentru 2 persoane)
cotlet de porc, cârnăciori afumați de țară, piept de pui, mămăliguță, brânză de burduf, telemea de capră, murături
Desertul zilei
Brownie de ciocolată
o nebunie picantă, însiropată în tequila, chili și sos de rodie
Tartă cu mere la cuptor
cu nuci și scorțișoară, servită cu înghețată.
Cheesecake-ul casei
potrivit într-un pahar, cu pat de biscuiți cu unt, cremă de brânză proaspătă și fructe de pădure
Izvor de ciocolată
Servit cu înghețată de migdale, cristale de zahăr ars și coajă de lămâie și portocală.
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser