Timpul de Gatire: 35 - 60 minute

Timpul de Gatire: 35 - 60 minute


Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de

Cooking Time: 1 hr | Serves: 0

Cowboy Pie, un fel de musaca cu porumb

Cowboy Pie, un fel de musaca cu porumb

1. Se pun cartofii la fiert. 2. Se toaca ceapa, si se caleste in ulei pana se inmoaie. 3. Se adauga carnea tocata peste ceapa si se caleste pana isi s

Cooking Time: 1 hr | Serves: 0

Jambalaya

Jambalaya

Jambalaya este o reteta culinara ce vine din America, este o mancare ce poate fi usor adaptata cu ingredientele pe care le aveti la indemana. Din unele puncte de vedere ne duce cu gandul la celebra paella.

Cooking Time: 1 hr | Serves: 0

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa si aromata, potrivita pentru o masa copioasa.

Cooking Time: 40 mins | Serves: 0

Pui GongBao

Pui GongBao

Amestecati intr-un castron sosul de soia cu vinul de orez si cu o jumatate de lingurita zahar. In acest amestec puneti la marinat pieptul de pui taiat

Cooking Time: 40 mins | Serves: 0

Piept de pui cu alune

Piept de pui cu alune

Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu

Cooking Time: 45 mins | Serves: 0