Conopida gratin - Franta

Conopida gratin - Franta

Ingredients

  • 1 conopida
  • 250 gr. smantana
  • 200 gr. bacon
  • 150 gr. de cascaval
  • sare, piper
  • 2 galbenusuri
  • 1 lg. cu faina

Instructions

Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 min.
Intr-un vas mai mare se amesteca galbenusurile cu un praf de sare si piper, cu smantana, bacon-ul prajit cu tot cu grasimea pe care a lasat-o, cascavalul ras pe razatoarea mare si 1 lg. cu faina.
Se adauga buchetelele de conopida scurse de apa, se amesteca presand usor conopida, apoi totul se rastoarna intr-un vas de yena uns cu ulei si se da la cuptorul incins pana se rumeneste usor.



Cook Time: 40 minutes
Serves: 0 person
Difficulty: Easy
Cuisine: Frantuzesc
Main Ing.: Legume