Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana

Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana

Ingredients

  • 500 gr. faina de malai, sare, 1 lingura unt, sare, 200 gr smantana, 300 gr. branza de oaie, 50 gr. jumari

Instructions

Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana este o mancare romaneasca delicioasa fi foarte consistenta.

Se pune la fiert o oala cu 1,5-2 l de apa cu sare, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai, amestecandu-se continuu cu telul. Se adauga untul si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se pun jumarile intr-o cratita sa se rumeneasca putin, jumatate dintre ele se scot, se pune un rand de mamaliga, un rand de branza, restul de jumari, mamaliga si alt rand de branza.

Cook Time: 40 minutes
Serves: 0 person
Difficulty: Medium
Cuisine: Romanesc
Main Ing.: Carne de porc