Potstickers (galuste chinezesti)

Potstickers (galuste chinezesti)

Ingredients

  • Aluat (40 de potstickers):
  • 2 cani faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana apa fierbinte
  •  
  • Umplutura:
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1/3 cana ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi tocat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 ou
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingura sos de soia

Instructions

Aluat:
Amestecam faina, sarea si apa pana ajunge la o consistenta omogena si lasam aluatul o ora la temperatura camerei acoperit cu un servet.
Facem bile egale din aluat si le intindem subtire, apoi le impachetam in folie alimentara pentru a nu se usca.

Umplutura:
Amestecam carnea de porc cu toate condimentele. Punem cate o lingurita in centrul fiecarui cerc de aluat, il indoim in doua si il pliem. Punem galustele intr o tava cu faina si le acoperim cu un prosop umed.

Incalzim ulei intr o tigaie si punem galustele la prajit aproximativ 2 minute (pana devin maronii), apoi turnam 1/3 cana de apa si punem un capac. le inabusim inca 5 minute, pana aluatul este facut.

Cook Time: 2 hours
Serves: 0 person
Difficulty: Hard
Cuisine: Chinezesc
Main Ing.: Legume