Pui indian tandoori

Pui indian tandoori

Ingredients

  • * 4 linguri de iaurt gras
  • * 3lingurite tandoori masala
  • * 2 linguri pasta de rosii
  • * 1 lingurita praf de ghimbir
  • * 3 catei de usturoi zdrobiti
  • * 1/2 lingurita praf de mustar
  • * 1/2 lingurita boia iute
  • * 1 lingurita chimen macinat
  • * 1 lingurita coriandru macinat
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * un pui de cca 1 kg

Instructions

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.lasati puiul la marinat 30 minute sau peste noapte.Asezati carnea pe gratar si lasati-o jumatate de ora, avand grija sa intoarceti bucatile o data, dupa 20 de minute.
Cook Time: 1 hour
Serves: 0 person
Difficulty: Easy
Cuisine: Indian
Main Ing.: Carne de pui