Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Ingredients

  • 8 pulpe de pui intregi,
  • 400 g cascaval ras,
  • 2 pungi de chipsuri (cu aroma dupa preferinta) sau fulgi de porumb
  • condimente dupa gust

Instructions

Pulpele de pui se spala si se curata de piele dupa care se condimenteaza dupa gust (sare, piper, boia). Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa.

Daca nu dispuneti de un gratar, pulpele de pui crocante pot fi prajite si in ulei.

Cook Time: 25 minutes
Serves: 0 person
Difficulty: Easy
Cuisine: American
Main Ing.: Carne de pui