Ristorante Il Calcio (Herastrau)

Sos. Nordului 7-9 (Parcul Herastrau), Herastrau

Vezi pe Harta

Specific:Italian

Pret:


O Recenzie
2 stele - bazat pe 1 recenzii

Trattoria Il Calcio, situat în parcul Herăstrău, se încadrează în categoria restaurantelor de lux, rafinate şi elegante. Având un decor unic, luminos, Trattoria II Calcio îşi delectează clienţii cu preparate selecte cu specific mediteranean şi Italian. Mâncarea este realizată din cele mai bune, proaspete şi savuroase ingrediente pentru a reda gustul unic al preparatelor. Serviciile sunt excelente, chelnării fiind adevăraţi profesionalişti în servirea şi asistarea clienţiilor lor.

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Zilnic: 12.00-00.00

CAPACITATE
250 persoane

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
Italian, Seafood

AVANTAJE

Parcare Organizare evenimente  Ideal pentru Familie cu copii. Air Conditioning Plata cu card bancar Salon nefumatori Access Internet Wireless

Recenzii Ristorante Il Calcio (Herastrau)

menu points5 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 24 Iunie 2015

ne-am nimerit la ei intr-o duminica pe la 11 jumatate. dupa o plimbare in parc, am zis sa mancam o pizza. Restaurantul era foarte aglomerat, am fost intrebati de rezervare (nu aveam) dar un ospatar dragut ne-a facut rost de o masa, cu rugamintea sa nu stam mai mult de o ora si jumatate ca este rezervata. Pana aici nicio problema, am zis ca ne este suficient. Experienta neplacuta a fost cu chelnerul care ne-a servit: ne-a aruncat pe masa meniurile, si ne-a intrebat instant "Ce vreti?" pe un ton de parca ne facea o favoare. In fine, am comandat, ne-a adus bauturile... si uitase de mancare pentru ca in momentul in care au venit cele 2 pizza comandate, erau deja reci!!!! am trecut si peste asta, am cerut nota, pe care ne-a trantit-o din nou pe masa... am platit... si a uitat sa vina cu restul!!!!! am asteptat vreo 10-15 minute sa imi aduca restul, pe care, bineinteles mi l-a trantit in fata!!!! Never go back there again!