HANDMADE RESTAURANT

Str. Mihail Moxa nr.12, Victoriei

Vezi pe Harta

Specific:International

Pret:


Fii primul care lasa un review si castiga 200 puncte
6 poze disponibile

Situat in centrul Bucurestiului, dar ferit de zgomotele si agitatia ce ne caracterizeaza capitala, Handmade Restaurant este oaza de liniste de care aveti nevoie, locul unde veti fi rasfatati cu feluri pregatite de cei mai iscusiti bucatari - atat preparate traditionale, cat si mancaruri sofisticate, pentru cele mai exigente si curioase gusturi.

Am vrut sa impletim traditia cu modernul - veti rasfoi meniul pe IPad si tot acolo veti putea vedea intr-o aplicatie, printr-o camera video instalata in bucatarie, tot ce se intampla cu comanda dumneavoastra.

Tratam gatitul cu respect, folosim doar ingrediente naturale, neatinse de E-uri si fara chimicale. Veniti sa luati o masa sanatoasa, plina de gust, exact ca-n vremurile de altadata. Iar daca nu aveti ragazul unei mese in saloanele noastre elegante, va poftim la baseria noastra, pentru sandvisuri gustoase si prajituri delicioase.

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Zilnic: Luni-Duminica: 09.00-22.00

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
International

AVANTAJE

Access Internet Wireless Salon nefumatori Plata cu card bancar Parcare Organizare evenimente  Ideal pentru Familie cu copii. Air Conditioning

Recenzii HANDMADE RESTAURANT

menu points