Mai mult »
Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucatria unui italian. Sunt zeci de feluri de pizza, nenumarate retete de paste si orez si la fel de multe varietati de branza si soiuri de vin ca in Franta. Dar orice meniu italian care se respecta are cel putin 5 feluri de mancare.
Bulevardul Tineretului 55, Vacaresti
International, Italian, Romanesc Trattoria Belviso este o combinatie perfecta de bucatarie italiana cu influente internationale,…
Mai mult
Strada Mihai Eminescu 114-116, Stefan cel Mare
Italian Situat pe strada Mihai Viteazu, în centrul Bucureștiului, restaurantul Trattoria Roma…
Intrarea Baba Novac 3, Dristor
Chinezesc, Italian, Romanesc Restaurantul Acacia Gardens îmbină stilul tradiţional cu cel inovator. Mobilierul…
Nicolae Golescu 12-14, Victoriei
Italian, Romanesc Situat pe Nicolae Golescu, in inima Bucureștiului, restaurantul Trattoria La Famiglia…
Strada Dristorului 121, Dristor
Italian, Romanesc Restaurantul Dristor îşi aşteaptă clienţii cu preparate culinare aparţinând atât…
Iuliu Maniu 484, Drumul Taberei
International, Italian, Romanesc Restaurantul Capri îmbină cu măiestrie modernul cu clasicul prin decoraţiunile şi…
B-dul. Octavian Goga, nr. 8, Unirii
American, International, Italian,… Inca de la deschidere in 1999, Zebra Caffe&Ristorante; a oferit o experienta culinara…
Silvestru 67, Mosilor
Italian Restaurantul Il Destino este un local adecvat celor în căutare de relaxare şi servicii…
Strada Smardan 30, Lipscani
Frantuzesc, International, Italian,… Situată în centrul vechi al Bucureştiului, Cafeneaua Arcade are o apariţie cameleonică:…
Soseaua Virtutii 148, Giulesti
Italian, Snack Cafe Andre îşi îmbie clienţii cu cafele aromate dar şi cu preparate culinare atât…
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser