Restaurante
  • Profil
  • Editeaza profilul
  • Puncte
  • Oferte preferate
  • Restaurante preferate
  • Rezervari
  • Recenzii
Totalul punctelor
  • Iesiti din cont
{else}
Intra in cont
Ai uitat parola?
Inregistreaza-te acum!
Conecteaza-te cu Facebook
{/if} */ ?>
ro | en
restaurante
  • Cele mai apreciate pentru
  • Business/Corporate
  • Familie cu copii
  • Muzica Live
  • Ocazii Speciale
  • Petreceri
  • Romantic
  • Sport
  • Turisti
  • Retete
  • Noutati & Monden
Restaurante dupa specific culinar
  • American
  • Arabesc
  • Argentinian
  • Asiatic
  • Belgian
  • Braziliana
  • Chinezesc
  • Englezesc
  • Frantuzesc
  • Fusion
  • German
  • Grecesc
  • Indian
  • International
  • Irlandez
  • Italian

Mai mult »

urmareste-ne pe facebook
puncte
  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Mexican
  • Bucuresti

  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Mexican
  • Bucuresti

Despre bucataria mexicana se stie ca este foarte picanta, iar asta datorita utilizarii unui ingredient special, si anume ardeiul iute. Mexicanii sunt de parere chiar ca bucataria lor este definita de sosurile cu ardei iute decat de mancarea in sine. Bucataria mexicana a aparut in urma diverselor influente, mai ales americane si europene. Ingredientele de baza sunt porumbul, fasolea si ardeiul iute. Pe parcurs au inceput sa fie incluse carnea (contributia europenilor), branza si ierburile si condimentele.

  • Restaurante
  • Vezi pe Harta

Piept de pui cu alune

Piept de pui cu alune

Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu

Mai mult

Cele mai apreciate

   

  • Piept de pui umplut, imbracat in bacon Piept de pui umplut, imbracat in bacon
  • Carne de vita cu sos la cuptor Carne de vita cu sos la cuptor
  • Acasă
  • Despre ceRestaurant.ro
  • Hartă Site
  • Contactează-ne
  • Oferte
  • Ai un restaurant?
  • Acord de confidenţialitate
  • Termeni și condiții
  • Întrebări frecvente
restaurante