Restaurante
  • Profil
  • Editeaza profilul
  • Puncte
  • Oferte preferate
  • Restaurante preferate
  • Rezervari
  • Recenzii
Totalul punctelor
  • Iesiti din cont
{else}
Intra in cont
Ai uitat parola?
Inregistreaza-te acum!
Conecteaza-te cu Facebook
{/if} */ ?>
ro | en
restaurante
  • Cele mai apreciate pentru
  • Business/Corporate
  • Familie cu copii
  • Muzica Live
  • Ocazii Speciale
  • Petreceri
  • Romantic
  • Sport
  • Turisti
  • Retete
  • Noutati & Monden
Restaurante dupa specific culinar
  • American
  • Arabesc
  • Argentinian
  • Asiatic
  • Belgian
  • Braziliana
  • Chinezesc
  • Englezesc
  • Frantuzesc
  • Fusion
  • German
  • Grecesc
  • Indian
  • International
  • Irlandez
  • Italian

Mai mult »

urmareste-ne pe facebook
puncte
  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Romanesc
  • Bucuresti

  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Romanesc
  • Bucuresti

Bucataria romaneasca este una diversa si bogata in gusturi, culori si arome, puternic influentata de istorie si de traditiile straine cu care romanii au intrat in contact, precum si cu feluri de mancare specifice.

  • Restaurante
  • Vezi pe Harta
    Prima
  • <<
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

Hasenpfeffer (ragout de vinat)

Hasenpfeffer (ragout de vinat)

1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma

Mai mult

Cele mai apreciate

   

  • Piept de pui umplut, imbracat in bacon Piept de pui umplut, imbracat in bacon
  • Carne de vita cu sos la cuptor Carne de vita cu sos la cuptor
  • Acasă
  • Despre ceRestaurant.ro
  • Hartă Site
  • Contactează-ne
  • Oferte
  • Ai un restaurant?
  • Acord de confidenţialitate
  • Termeni și condiții
  • Întrebări frecvente
restaurante