Restaurante
  • Profil
  • Editeaza profilul
  • Puncte
  • Oferte preferate
  • Restaurante preferate
  • Rezervari
  • Recenzii
Totalul punctelor
  • Iesiti din cont
{else}
Intra in cont
Ai uitat parola?
Inregistreaza-te acum!
Conecteaza-te cu Facebook
{/if} */ ?>
ro | en
restaurante
  • Cele mai apreciate pentru
  • Business/Corporate
  • Familie cu copii
  • Muzica Live
  • Ocazii Speciale
  • Petreceri
  • Romantic
  • Sport
  • Turisti
  • Retete
  • Noutati & Monden
Restaurante dupa specific culinar
  • American
  • Arabesc
  • Argentinian
  • Asiatic
  • Belgian
  • Braziliana
  • Chinezesc
  • Englezesc
  • Frantuzesc
  • Fusion
  • German
  • Grecesc
  • Indian
  • International
  • Irlandez
  • Italian

Mai mult »

urmareste-ne pe facebook
puncte
  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Unguresc
  • Bucuresti

  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Unguresc
  • Bucuresti

Maghiarii sunt deosebit de pasionati de tocanitele lor din carne, musaca, fripturi, carne de porc, carne de vita, carne de pasare, miel si vanat. Amestecarea diferitelor soiuri de carne este o caracteristica tradiționala din bucataria maghiara. Gulas, ardei umpluti, sarmale, si Fatányéros (grill mixt servit pe un platou de lemn) sunt toate feluri de mancare in care se pot combina carne de vita si de porc, si uneori carne de oaie.

  • Restaurante
  • Vezi pe Harta

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa si aromata, potrivita pentru o masa copioasa.

Mai mult

Cele mai apreciate

   

  • Piept de pui umplut, imbracat in bacon Piept de pui umplut, imbracat in bacon
  • Carne de vita cu sos la cuptor Carne de vita cu sos la cuptor
  • Acasă
  • Despre ceRestaurant.ro
  • Hartă Site
  • Contactează-ne
  • Oferte
  • Ai un restaurant?
  • Acord de confidenţialitate
  • Termeni și condiții
  • Întrebări frecvente
restaurante