Mai mult »
Intrarea Aurora 7, Victoriei
Vezi pe harta
Bucatarie:Frantuzesc
Pret:
Supa traditionala de ceapa, gratinata cu branza Emmental invechita
Supa crema catifelata de broccoli, spuma fina de Gorgonzola si alune de padure caramelizate cu curry de Madras
Gazpacho Alentejano
Tarta fina cu praz, bacon si nucsoara, gratinat cu branza Comté invechita
Escalop de ficat de rata pe plita cu trufe de vara si crumble de ierburi proaspete si sos Périgueux
Ficat de rata confiat cu vin de Sauternes, dulceata de rubarba si ghimbir, briosa de casa cu sare de mare de Guérande
Duo de tartar de lup de mare si somon, spuma de avocado cu ardei iute Espellete și vinegreta de citrice cu infuzie de menta proaspata
Ravioli cu homar, infuzie de tarhon, bisque de homar si legume cu glazura alba
Salata rustica din Balcani
Salata Caesar cu pui si oua fierte de prepelita
Salata Caesar cu creveti si oua fierte de prepelita
Salata Mesclun cu branza de capra, cu infuzie de jambon, vinegreta cu trufe de vara
Carpaccio de ficat de rata pe un amestec de salata Mesclun, vinegreta cu trufe si alune de padure coapte
Salata Bok Choy cu coada de vita, ierburi aromatice mediteraneene si vinegreta cu coriandru
Amestec de salate verzi de gradina cu vinegreta
Parmentier de rata Robert Hossein, cu jumari de rata caramelizate si salata Mesclun
Antricot de vita Black Angus cu sos Béarnaise si cartofi pregatiti dupa o reteta originala
Cotlet de vitel de lapte tinut in marinada de lamaie si cimbru, Risotto Zingara cu crema de arpagic si tarhon
Muschi de vita la gratar, servit cu crumble de cartofi cu coriandru si sos Chefir
Biban alb in crusta de paine à la Grenobloise si cartofi boulangères
Inima de somon norvegian gatit la temperatura scazuta, fritto de morcovi tineri cu masline
Baby calamari umpluti cu legume de vara, serviti in stil Bouillabaisse, cu Rouille de usturoi picant
Filet de cod de pe Coastele Frantei, legume de gradina gatite la aburi, cu alge marine si sos Aïoli
Amestec de legume Provençale
Tartar de legume de sezon cu tofu
Cartofi coin de Rue
Cartofi coin de Rue cu branza
Piure de cartof
Piure de cartofi cu trufe
Orez, reteta bucatarului
Legume de vara la gratar
Baby spanac sotat cu unt semisarat si arome de vara
Ciocolata cremoasa cu inghetata facuta in casa din pudra de ceai verde
Tarta racoroasa cu lamaie și jeleu de capsuni
Cheesecake cu topping de caramel
Coulis de afine si lavanda din Provence, decorat cu bezele si inghetata de vanilie facuta in casa
Crème brûlée cu zmeura
Inghetata, recomandarea Chef-ului
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser