Aida Bistro

Calea Rahovei nr. 147-153, Rahova

Vezi pe Harta

Specific:International

Pret:


2 Recenzii
5 stele - bazat pe 2 recenzii
2 poze disponibile

Aida Bistro vă propune o călătorie culinară, pornind din centrul gastronomiei mondiale, Franța, trecând printre pescarii gălăgioși și bistrourile din port, de pe coasta Portugaliei, ajungem dincolo de ocean în renumitele Barrio argentiniene, acolo unde în fiecare casă găsim celebrul Asado (grill), coastele rumenite și sosul chimichurri. Este o incursiune în spațiul de latinitate universal, unde masa este un ritual, un moment de tihnă și liniște în familie și între prieteni. Vă propunem o alternativă la meniurile clasice, printr-o experiență de tip boutique gourmet și o atmosferă pe măsură.

Bistro-ul preia din istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru și din atmosfera vechiului cinema Aida, pe care le îmbină cu modernismul meniurilor concepute cu creativitate și a show-urilor de live cooking. Arhitectura ce împletește elemente victoriene cu detalii moderne, specifice secolului XXI, vă va transpune într-o lume a bunului gust și totodată a gustului bun.

Vara, Terasa Aida Bistro, amplasată în grădinile interioare pline de verdeață ale Palatului, își deschide porțile pentru clienții care doresc să savureze preparatele noastre într-un spațiu de poveste, situat chiar în mijlocul Bucureștiului, dar totodată ferit de vuietul urban.

Indiferent de anotimp, fie că optați pentru salonul interior (cu o capacitate de 80 de persoane) sau pentru terasă (cu o capacitate de 60 de persoane), Aida Bistro vă așteaptă să vă bucurați de atmosfera deosebită și, mai ales, de preparatele gourmet.

CAPACITATE
80 persoane

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
Argentinian, Frantuzesc, International, Spaniol

AVANTAJE

Access Internet Wireless Terasa Salon nefumatori Plata cu card bancar Acces persoane cu dizabilitati Parcare Organizare evenimente Meniu vegetarieni  Ideal pentru Familie cu copii. Air Conditioning

Recenzii Aida Bistro

menu points1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 20 Iunie 2015

Am fost placut surprinsa de aceasta locatie, unde mancarea este foarte buna, zic eu- pentru toate gusturile si la pret convenabil. Cu siguranta o sa revin cat mai curand.12 Recenzii

Incepator

Scor de credibilitate:30%

Evaluat 19 Iunie 2015

Atmosfera placuta, cu loc bine delimitat pentru nefumatori, mancare foarte buna, diversificata. Are si terasa unde se fac gratare. Personalul este de nota 10.