Restaurant Hanul Drumetului

Bulevardul 1 Mai 28, Drumul Taberei

Vezi pe Harta

Specific:Romanesc

Pret:


3 Recenzii
5 stele - bazat pe 3 recenzii

Hanul Drumeţului este un restaurant născut din pasiune pentru bucatele tradiţionale româneşti. Aici meniul lung conţine preparate realizate din ingrediente proaspet culese din ferma hanului, pentru a da mâncării un gust unic.

Decorat într-un stil rustic, dar modern, acest restaurant oferă clienţilor săi o atmosferă primitoare, relaxantă şi intimă. Datorită capacităţii sale de peste 300 de persoane, acest local este o locaţie ideală şi pentru a organiza mese festive sau diferite evenimete.

CAPACITATE
300 persoane

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
Romanesc

AVANTAJE

Air Conditioning  Ideal pentru Familie cu copii. Livrare la domiciliu Muzica Live Organizare evenimente Plata cu card bancar Terasa

Recenzii Restaurant Hanul Drumetului

menu points


Drumul Taberei
3 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 09 Iulie 2015

the best 4 ever1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 23 Iunie 2015

Mi-am sarbatorit de curand cea de-a 46-a aniversare a zilei mele de nastere, impreuna cu sotia la acest minunat restaurant si ne consideram foarte norocosi ca locuim in vecinatea lui. Este un local placut, rustic, cu ambianta de nota 10, muzica live, personal bine instruit si serviabil, iar mancarea este diversificata si atent pregatita, in functie de preferintele fiecarui client. Preturile nu sant exagerate ca in alte restaurante si de cele mai multe ori recomand cu caldura acest restaurant, cu specific romanesc, tuturor cunoscutilor si prietenilor mei. Un restaurant select, de nota 10 din toate punctele de vedere !1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 23 Iunie 2015

Am sarbatorit de curand ziua sotului la acest select restaurant " Hanul Drumetului ", unde am fost de multe ori, deoarece este un restaurant de tip rustic, cu specific romanesc, pe placul nostru. Mancarea e diversificata, servirea excelenta si pretul nu e piperat. Recomand tuturor acest restaurant cu ambianta placuta, dupa parerea mea merita 5 stele !