Mai mult »
Str. Pitar Mos 23, Magheru
Vezi pe harta
Bucatarie:Romanesc
Pret:
Ochiuri Prăjite
3 ouă însoțite de frânturi de telemea și pâine prăjită
Omleta Jupânului
3 ouă, șuncă, cașcaval, ceapă, ardei roșu, verdeață, sare, piper.
Scrob Moldovenesc
3 ouă fugărite prin tigaie în unt
Platou 'Neața Bună
cașcaval, telemea, ceapă roșie, salată verde, castraveți
Pate de linte
linte, ceapă, kapia, țelină, morcov, salvie
Jumări de ouă cu dovlecei
3 ouă, dovlecei, sare, piper
Ouă fierte cu sos de ciuperci
2 ouă, salată verde, sos de ciuperci, smântână
Platoul Jupânului 2
mușchiuleț de pui aromat, porc cu chili și sos de soia, cartofi țărănești, orez cu legume, roșii, castraveți, ceapă rosie
Platou La Copac 2
slănină, tobă, mușchi afumat, telemea, cașcaval, brânză de burduf cu chimen și boia, roșii, măsline, castraveți, ceapă roșie.
Platou Mioritic 2
telemea, cașcaval, brânză de burduf cu chimen și boia, nuci caramelizate cu chili, ceapă roșie, struguri, sos de busuioc
Platou Cina cea de taină
pâine de grâu integral, brânză în coajă de brad, pastă de busuioc și leuștean, dulceață de fructe de pădure, prune uscate, smochine, nuci, măsline, semințe de floarea soarelui, ciuperci murate, usturoi, sfeclă roșie, struguri si 250ml de vin rosu (Băbească Neagră)
Pită Unsă
4 felii de pită cu untură și ceapă roșie sau pită cu unt și roșii
Platou de șpriț
Cârnați simpli, slană, brânză de burduf și ceapă roșie. Este însoțită de pită unsă
Salata Jupânului
salată verde, ceapă, roșii, castraveți, ardei roșii, piept de pui.
Salată Floarea Vieții
broccoli, roșii, telemea de capră, nuci, migdale, usturoi, ulei de măsline
Salată Rădăcini
salată de morcov, țelină, pătrunjel, stropită cu sos de lămâie
Salată Miază-Zi
hrișcă, morcov, castraveți, ceapă, ulei și ardei.
Salată Raza Soarelui
salată de roșii, castraveți, ardei roșu, ceapă roșie, semințe de floarea soarelui, ulei de măsline, sare.
Salată de ciuperci
ciuperci, maioneză, sare, piper, mărar.
Salată Roșu Aprins
salată de sfeclă roșie cu măr, morcov și dressing de lămâie cu portocală.
Salată de curechi
salată de varză roșie, varză albă, nuci, oțet, sare, piper.
Salată săsească
salată de castraveți, ceapă roșie, oțet balsamic, miere.
Salată de roșii cu busuioc
salată de roșii, busuioc, ulei de măsline.
Salată de sfeclă cu hrean
sfeclă, ulei, sare, piper, hrean.
Salată de ceapă roșie cu bulion
ceapă roșie, bulion, sare, piper.
Salată de ceapă roșie
salată de ceapă roșie cu oțet balsamic.
Murăturile casei
varză murată, castraveți murați, gogonele.
Ciuperci ciupite
sote de ciuperci cu vin alb.
Legume acordate
vinete, dovlecei, ciuperci, ceapă, ardei roșu, stropite cu sos de ciuperci.
Orez sălbatic
orez sălbatic, morcov, țelină. (conține alergeni: țelină)
Orez cu semințe
orez basmati presărat cu semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, susan alb, susan negru, in, ou
Cartofi țărănești
cartofi cu ceapă roșie, ardei roșu și verdeață
Cartofi bisericești
cartofi cu usturoi sfințiți cu busuioc.
Cartofi dolofani
cartofi înveliți în unt.
Felii de sfeclă roșie trase în unt
sfeclă roșie, unt, sare, piper, oregano, busuioc.
Pui acrișor
pui la tigaie cu smântână și lămâie murată.
Pui domnesc
pui la tigaie cu sos de busuioc, usturoi și ciuperci de câmp.
Pui sfârâit
piept de pui rumenit pe grătar.
Pui transilvan
piept de pui la tigaie cu smântână și tarhon
Ficăței aghesmuiți
ficăței, ceapă, ardei roșu, cimbru, sare, usturoi, piper.
Festin de pui
mărunțele de pui (pipote, inimi, ficăței, piept de pui) cu sos de roșii, sare și piper
Porc câmpenesc
ceafă de porc la grătar.
Puterea porcului
file de porc la grătar cu sos de ciuperci.
Porc elinesc
file de porc la grătar cu sos de măsline.
Porcul din grădină
porc la tigaie cu legume (vinete, dovlecei, ardei roșu, ciuperci și verdeață).
Porc boieresc
porc la tigaie cu sos de muștar de Tecuci, miere și castraveți murați
Vițel de Curte Veche
antricot de vițel la tigaie cu păstrăv de fag (pleurotus).
Vițel fanariot
antricot de vițel la tigaie cu ceapă caramelizată.
Vițel sfârâit
antricot de vițel la grătar cu sos brun.
Oaie haiducească
pastramă de oaie cu mămăliguță.
Berbecuț cu sos de usturoi
pulpă de berbecuț trasă la tigaie cu smântână, usturoi.
Cârnați țărănești la tigaie
300g
Fasole bătucită
asole bătută cu ceapă călită și ulei de dovleac.
Vinete ca la Reghin
salată de vinete cu maioneză.
Vinete țărănești
salată de vinete cu ceapă.
La Porțile Orientului
humus à la București servit cu pâine prăjită
Bulz
mămăligă, brânză de burduf, smântână, toate tăvălite cu grijă prin cuptor.
Mămăligă cu brânză și smântână
mămăligă, brânză, smântână.
Clătite îndulcite de vișine
clătite cu dulceață de vișine
Clătite cu silvoiță
clătite cu gem de prune.
Clătitele lui Făt Frumos
clătite cu telemea și miere
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser