Mai mult »
Sf. Stefan 6 (Piata Sf. Stefan), Mosilor
Vezi pe harta
Bucatarie:Italian
Pret:
CARPACCIO DI GAMBERETTI AL LIMONE CON RUCOLA E GRANA
Este o gustare care imbina gustul dulce de crevete crud cu rucola, un pic amaruie si gustul profund de parmezan stagionat si lamaie
LASAGNETTE NERE CON SEPPIE E POMODORINI
O pasta proaspata cu cerneala de sepie, sepie si rosii cherry. Este un preparat adaptat de noi dupa o reteta clasica din bucataria Italiana.
FILETTO DI BRANZINO IN CROSTA DI PATATE E VINAGRET DI ARANCE
Este un file de lup de mare invelit intr-o crusta de cartofi si servit cu un sos de portocale ,menta si ulei extravergine de masline.
TORTA SORPRESA AL CIOCCOLATO
Un desert antic si faimos de pe Costiera Sorrentina. Este un dulce cu ciocolata, iar surpriza este in ingredientul de baza
BRUSCHETTA CON FUNGHI CHAMPIGNON E RUCOLA
ost cu ciuperci champignon si rucola, inspirate de la o gustare servita la un restaurant de carne, de pe insula Ischia.
BRUSCHETTA MEDITERRANEA POMODORINI E BASILICO
Tost cu rosii si busuioc, una dintre bruschettele traditionale din bucataria Italiana.
BRUSCHETTA PROSCIUTTO E MOZZARELLA
Tost cu jambon italian si mozzarella de bivolita, o combinatie intre doua produse cu traditie in bucataria Italiana.
PIATTO MISTO DI BRUSCHETTE
Cand esti indecis ce bruschetta sa comanzi poti alege aceasta farfurie, deoarece cuprinde cele 3 gusturi diferite
ANTIPASTO DI AFFETTATI ALL’ITALIANA
Este o gustare tipic italiana de salamuri asortate cu parmezan si legume in ulei.
ANTIPASTO CAPRESE
Este o gustare Napoletana (Capri), cu mozzarella, rosii, oregano si busuioc. Poate fi servita si ca fel de baza.
ANTIPASTO DE LA CASA X 2 PERSONE
Este o gustare mista cu bruschetta, legume la gratar, jambon si mozzarella, fiind considerata o masa completa.
PROSCIUTTO E MELONE
O gustare clasica de vara si lejera de pepene galben cu jambon.
FANTASIA DI MARE NEPTUNUS X2 PERSONE
Creveti, anchoa marinate, caracatita, carpaccio de peste afumat.O gustare de peste cu gust mediteran pe un pat de salata
ZUPPA DI COZZE (A'ZUPPA E COZZECHE)
O gustare de mare de origini Napoletane, care poate fi servita si ca fel principal. Midii cu sos de rosii si crutoane de paine.
POLPO ALL INSALATA (PURPO A'NZALATA)
Este o gustare lejera si gustoasa de caracatita, prezenta des pe mesele mediteraneene, cu putine calorii.
GAMBERI E FAGIOLI (GAMBERI E'FASULI)
Un preparat pe cat de ciudat, pe atat de gustos, preparat cu creveti si fasole si rosii uscate.
ALICE MARINATE
O reteta tipica zonelor de mare, simpla si gustoasa, din anchoa marinate in otet si condimentate cu ulei extravergine de masline.
O'SCARPARIELLO
O pasta foarte populara la Napoli, cu sos de rosii si parmezan. O pasta des pregatita de cizmarii din Lemitone (cartierul spaniol).
LINGUINE ALLA PUTTANESCA
O pasta traditionala zonei Lazio si Campania, cu sos de rosii, masline negre, capere, anchoa si peperoncino.
PASTA E MOLLICA
Un preparat meridional sarac, des pregatit in Calabria, Sicilia si zonele din sudul Italiei: cu ulei extravergine, usturoi, anchoa si pesmet.
PENNE PRIMAVERA
O pasta vegetariana cu: vinete, dovlecei, ciuperci, telina, morcovi si rosii.
RIGATONI AL GORGONZOLA
O pasta destul de consistenta, preparata cu gorgonzola.
TAGLIATELLE ALLA CREMA DI TARTUFO
Pasta de casa cu crema de trufe si smantana.
GARGANELLI PANNA,PROSCIUTTO E PISELLI
O pasta proaspata cu smantana, jambon si mazare
GNOCCHI ALLA SORRENTINA
Pasta din cartofi si faina, cu sos de rosii, mozzarella. Este un preparat din Campania, cel mai cunoscut in Italia si in strainatate
TAGLIATELLE CON RAGU ALLA BOLOGNESE
Un preparat specific zonei Emilia Romagna. O pasta de casa cu ragu de carne tocata si rosii.
SPAGHETTI NEPTUNUS
Este un preparat specific zonelor de mare, foarte raspandit si cunoscut, cuprinzand calamari, sepie, creveti, vongole, midii si rosii cherry
TAGLIATELLE CON GAMBERETTI
Este un preparat inspirat dintr-o reteta Siciliana (zona Marsala), gatit intr-un mod simplu si natural, iesind in evidenta gustul dulce de crostaceu (creveti).
TAGLIOLINNI SALMONE E VODKA
Un preparat foarte la moda in ani
CALAMARATA
Este un preparat tipic napoletan, numele sau vine de la forma de inele ale pastei, pregatita simplu cu calamari si rosii cherry
RISOTTO AI SAPORI DELL'ORTO
Un orez lejer si colorat cu legume proaspete de sezon.
RISOTTO ALLA PESCATORA
Este un preparat tipic bucatariei Campane, raspandit in toata Italia, care contine orez, molusche, crostaci si fructe de mare.
RISOTTO AL NERO DI SEPPIE
Este un preparat de origine veneta, desi este foarte des preparat si in Sicilia. Este un orez cu sepie si cerneala de sepie.
RISOTTO AL RADICCHIO ROSSO
Este un preparat vegetal rustic si totodata elegant, de origine veneta, imbinand gustul amar de radicchio cu orezul.
GAMBERONI AL BRANDY
Un preparat lejer si rafinat cu creveti si sos de brandy.
TAGLIATA DI TONNO ROSSO AL SESAMO E BALSAMICO
Felii de ton rosu cu susan la gratar si emulsie de otet balsamic.
ORATA AL FORNO
Dorada la cuptor cu capere, masline si rosii cherry.
TRANCIO DI SALMONE AL POMODORO E ROSMARINO
File de somon peste cu mult omega 3, la tigaie cu rosii cherry si legume proaspete sote.
GRIGLIATTA MISTA DI PESCE
Mixt de peste, molusche si crostacei la gratar.
GALLETTO ALLA GRIGLIA
Cocosei pitici de crescatorie la gratar cu rozmarin.
PETTO DI POLLO FARCITO CON PROSCIUTTO E PESTO
Piept de pui umplut cu jambon si sos de busuioc.
FILETTO DI MAIALE CON FUNGI MISTI
Muschiulet de porc cu ciuperci asortate
MEDAGLIONI DI VITELLO CON POMODORINI E ROSMARINO
Muschi de vita cu rosii cherry, usturoi si rozmarin.
BROCCOLI AGLIO, OLIO E PEPERONCCINO
Brocoli cu ulei, usturoi si ardei iute.
MISTO DE VERDURE IN PADELLA
O reteta propie de legume proaspete, inabusite in tigaie.
VERDURE ALLA GRIGLIA
Legume proaspete la gratar: vinete, dovlecei, ciuperci champignon.
PATATE ALL FORNO CON ROSMARINO
Cartofi la cuptor cu rosmarin.
RISO ALLA PARMIGIANA
Orez cu unt si parmezan.
INSALATA MISTA
Salata verde, rucola, radichio, rosii, morcovi.
INSALATA VERDE TRICOLORA
Salata verde, rucola si radicchio.
INSALATA RUCOLA, POMODORINI E PARMIGIANO
Salata verde, rucola si radicchio
INSALATA DI POLLO
Salata de pui.
INSALATA CON GAMBERETTI PARMIGGIANO
Salata de creveti cu parmezan.
INSALATA TONNO, POMODORO, CIPOLLA E MAIS
Salata de rosii cu ton, ceapa si porumb
SORBETTO DI LIMONE ALLA VODKA
Preparat din inghetata de lamaie cu vodka.
TARTUFO AFFOGATO ALL CAFFE
Un desert specific Italienesc, din inghetata de vanilie cu o cafea
SOUFLE DI CIOCOLATO CON GELATO DI VANIGLIA
Sufleu de ciocolata cu inghetata de vanilie
PROFITEROL
Profiterol de casa cu ciocolata.
DOLCI DELLA CASA DEL GIORNO
Prajituri de casa ale zilei.
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser