Restaurante
  • Profil
  • Editeaza profilul
  • Puncte
  • Oferte preferate
  • Restaurante preferate
  • Rezervari
  • Recenzii
Totalul punctelor
  • Iesiti din cont
{else}
Intra in cont
Ai uitat parola?
Inregistreaza-te acum!
Conecteaza-te cu Facebook
{/if} */ ?>
ro | en
restaurante
  • Cele mai apreciate pentru
  • Business/Corporate
  • Familie cu copii
  • Muzica Live
  • Ocazii Speciale
  • Petreceri
  • Romantic
  • Sport
  • Turisti
  • Retete
  • Noutati & Monden
Restaurante dupa specific culinar
  • American
  • Arabesc
  • Argentinian
  • Asiatic
  • Belgian
  • Braziliana
  • Chinezesc
  • Englezesc
  • Frantuzesc
  • Fusion
  • German
  • Grecesc
  • Indian
  • International
  • Irlandez
  • Italian

Mai mult »

urmareste-ne pe facebook
puncte
  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Belgian
  • Iasi

  • Acasă
  • Specialitati culinare
  • Belgian
  • Iasi

Belgienilor le place sa manance si, datorita istoriei lor tumultoase, au luat partea cea mai buna din gastronomia europeana. Belgia a devenit un punct de intalnire intre cultura germanica din partea nordica a Europei si cea latina din sud, ceea ce a influentat bucataria. Tehnicile de preparare si ingredientele au fost asimilate de bastinasi, care in Evul Mediu si-au dezvoltat o gastronomie proprie. Astazi, belgienii pot spune cu mandrie ca mancarea lor este gatita cu finetea fraceza si servita cu generozitatea nemteasca.

  • Restaurante
  • Vezi pe Harta

Piept de pui cu alune

Piept de pui cu alune

Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu

Mai mult

Cele mai apreciate

   

  • Piept de pui umplut, imbracat in bacon Piept de pui umplut, imbracat in bacon
  • Carne de vita cu sos la cuptor Carne de vita cu sos la cuptor
  • Acasă
  • Despre ceRestaurant.ro
  • Hartă Site
  • Contactează-ne
  • Oferte
  • Ai un restaurant?
  • Acord de confidenţialitate
  • Termeni și condiții
  • Întrebări frecvente
restaurante