Mai mult »
Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucatria unui italian. Sunt zeci de feluri de pizza, nenumarate retete de paste si orez si la fel de multe varietati de branza si soiuri de vin ca in Franta. Dar orice meniu italian care se respecta are cel putin 5 feluri de mancare.
Str. Tonitza 10, Unirii
Englezesc, Frantuzesc, Grecesc,… Chico Chillout, un loc pe care il veti indragi de la prima vedere si prima degustare!…
Mai mult
Nerva Traian 23-25, Timpuri Noi
Italian Situat pe strada Nerva Traian, in inima Bucureștiului, restaurantul Trattoria Pane e…
Soseaua Oltenitei 125, Berceni
International, Italian, Romanesc Hotel Agnes are un design modern şi cochet, oferind clienţilor săi relaxare şi intimitate.…
Parcul Tineretului, Tineretului
Italian, Seafood Amenajată într-un stil elegant şi rafinat, Trattoria Daimon îşi îmbie clienţii…
Bulevardul Libertatii 20, 13 Septembrie
Asiatic, Frantuzesc, Fusion, International,… Le OacOac Bistro aduce un strop din farmecul Parisului in inima Bucurestiului! Paul Richard…
Doctor Lister 1, Cotroceni
Italian Situat pe stada Doctor Lister, la câteva minute de centrul Bucureștiului, restaurantul…
Arcul de Triumf, Crangasi
Italian Restaurant Il Corso oferă clienţiilor săi o diversitate de preparate cu specific italienesc.…
Prelungirea Ghencea 83 E, Ghencea
International, Italian, Romanesc Restaurantul Pizza & Paste Al Dente este un restaurant dedicate în primul rând cliențiilor…
Prelungirea Ghencea, Ghidiceni Nr.1, Drumul Taberei
International, Italian Cu o experienta bogata in domeniul de activitate, atat ca firma de catering cat si ca…
Lujerului 40, Militari
Italian Situat pe strada Lujerului, în partea de vest a Bucureștiului, restaurantul Trattoria…
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser