Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana

Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana

Ingrediente

  • • 4 buc. oua
  • • 200 gr ciuperci
  • • 2 buc. rosii
  • • 300 gr tortellini cu carne
  • • 10 gr de sare
  • • 2 gr de piper
  • • 200 gr cascaval
  • • 200 gr smantana
  • 2 gr de oregano
  • • 2 gr de maghiran

Mod de preparare

Intr-un bol se adauga smantana, ouale batute, sarea, piperul, oregano, maghiranul si se amesteca .
Se fierb tortellinele pentru 15 minute, se scurg de apa , se amesteca cu sosul facut din smantana, se adauga 100 grame de cascaval si se amesteca.
Se unge tava cu margarina, se intinde continutul , se adauga deasupra , ciupercile feliate, rosiile taiate feliute, cascavalul ras si se introduce la cuptor pentru 25-30 de minute. Se serveste fierbinte pana nu se intareste cascavalul.

Durata:
55 minutes
Portii:
Dificultate:
Easy
Bucatarie:
Italian
Ing. principal:
Legume