Mai mult »
Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucatria unui italian. Sunt zeci de feluri de pizza, nenumarate retete de paste si orez si la fel de multe varietati de branza si soiuri de vin ca in Franta. Dar orice meniu italian care se respecta are cel putin 5 feluri de mancare.
Drumul Odaii 34-36, OTOPENI, Baneasa
Italian Restaurantul Broadway, parte componentă a complexului Ambasad’Or Events, este un local…
Mai mult
Sos. Bucuresti - Ploiesti 28 (Clubul Diplomatic), Baneasa
Italian Aplasat lângă terenul de golf şi având o privelişte superbă asupra parcului Herăstrău,…
Sos. Bucuresti-Urziceni 28 (Afumati), Colentina
Chinezesc, Grecesc, Italian, Romanesc,… Situat pe drumul dintre București și Urziceni, restaurantul La Nuci este locul ideal…
Aviatorilor 19, Aviatorilor
Italian Deschis pe strada Aviatorilor, în partea de nord a Bucureștiului, restaurantul Trattoria…
Matasari 49, Iancului
Italian, Romanesc HB Bistro este local un constituit după conceputul restaurantului de familie, în care…
?oseaua Pantelimon 247, Pantelimon
Italian, Romanesc Restaurantul Coral oferă clienţiilor săi o incursiune în cultura Italiană şi Românescă,…
Nerva Traian 11, Timpuri Noi
Italian, Snack Situată pe strada Nerva Traian, la câteva minute de centrul Bucureștiului, Cafeneaua…
B. Aerogarii 21, Baneasa
Grecesc, Italian, Romanesc Deschis în ianuarie 1991 pe Bulevardul Aerogarii, restaurantul La Gil oferă, pe lângă…
Soseaua Iancului 31, Iancului
Chinezesc, Indian, International,… Pizza l’ Ladrino oferă clienţiilor săi o diversitate de preparate cu specific italienesc…
Glodeni 3 (baza sportiva Dinu Pescariu), Floreasca
Italian Trattoria Il Calcio face parte din categoria restaurantelor rafinate şi elegante ale…
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser