Mai mult »
Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucatria unui italian. Sunt zeci de feluri de pizza, nenumarate retete de paste si orez si la fel de multe varietati de branza si soiuri de vin ca in Franta. Dar orice meniu italian care se respecta are cel putin 5 feluri de mancare.
Baba Novac 9, Dristor
Italian Situat pe strada Baba Novac, destul de aproape de centrul Bucureștiului, restaurantul-…
Mai mult
Batistei 9 (Hotel Intercontinental), Piata Universitatii
Italian Situat în incinta Hotelului Intercontinental, aflat pe strada Batistei, in inima Bucureștiului,…
Nicolae Racota 3, Crangasi
Italian, Romanesc Situat în apropierea de Arcului de Triumf, restaurantul Jadoo încântă prin vitalitatea…
Prelungirea Ghencea, Ghidiceni Nr.1, Drumul Taberei
International, Italian Cu o experienta bogata in domeniul de activitate, atat ca firma de catering cat si ca…
Parcul Herastrau (Charles de Gaulle), Primaverii
Italian Situat în parcul Herăstrău, în partea de nord a Bucureștiului, restaurantul Quattro…
Mendeleev 14, Magheru
Italian, Seafood Trattoria Il Calcio face parte din categoria restaurantelor rafinate şi elegante ale…
Strada Aaron Florian 3A, Stefan cel Mare
American, Frantuzesc, Grecesc,… Pub unde bauturile bune se savurează pe ritmuri de jazz, indie, rock, si unde se strâng…
Strada Franceza 52, Lipscani
Italian, Snack Situat în centrul oraşului, Bundetot Food Express este special destinat persoanelor…
Strada Parfumului 14, Unirii
Italian, Snack Situată în centrul capitalei, cafeneaua Adior este un local cochet menit a oferi clienţilor…
B-dul. Octavian Goga, nr. 8, Unirii
American, International, Italian,… Inca de la deschidere in 1999, Zebra Caffe&Ristorante; a oferit o experienta culinara…
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser