Mai mult »
Soseaua Bucuresti-Ploiesti 155, Baneasa
Vezi pe harta
Bucatarie:Fusion
Pret:
PARFAIT DIN FICAT DE RAȚĂ ( 200G )
Ficat fin de raţă cu cognac à la francaise, cu legume elegant marinate - 200gr
BURRATA CU ROŞII ŞI PROSCIUTTO ( 250G )
Delicatesă din brânză italienească cu miez cremos, servită cu roşii cherry marinate şi prosciutto
TARTAR DE SOMON ( 200G )
Tartar de somon pregătit ca în Italia, cu frunze de grădină şi pâine prăjită
CREVEŢI ÎN CRUSTĂ PANKO ( 250G )
Creveţi crocanţi îmbrăcaţi în crustă de pesmet Panko, serviţi pe un pat confortabil de salată, cu sos iute, în stil thailandez
ANTIPASTO ( 300G )
Platou îmbietor cu specialităţi italieneşti din carne şi brânzeturi ne franţuzeşti, însoţite de legume la grătar, marinate în oţet balsamic
SALATĂ CAESAR ( 300G )
Salată clasică americană cu pui, bacon, anşoa şi crutoane crocante
SALATĂ CU CREVEȚI ( 250G )
Salată thailandeză dulce-acrişoară cu creveţi, într-o combinaţie exotică cu avocado cremos şi mango
SALATĂ CROCANTĂ DE PUI ( 300G )
Salată cu iz italian, presărată cu pui caramelizat, gorgonzola şi alune, împrietenită cu ciuperci chinezeşti
CREMĂ DE CIUPERCI CU TRUFE ( 300G )
Supă italienească cu ciuperci de pădure şi piure aromat de trufe
CHOWDER DE FRUCTE DE MARE ( 350G )
Supă consistentă din fructe de mare, pregătită ca-n America
CIORBĂ DE PERIŞOARE ( 300G )
Ciorbă tradiţională românească cu bulete din carne măcinată şi orez
CREMĂ DE ROŞII ( 300G )
Supă groasă englezească de roşii şi ardei copţi, legată cu smântână şi arpagic
PAPPARDELE CU CIUPERCI DE PĂDURE ( 250-300G )
Paste cu ciuperci de pădure rumenite în sos de vin alb
PENNE CU PESTO ŞI LEGUME ( 250-300G )
Paste cu baby spinach, ardei şi carcio, acoperite bine de parmezan şi scăldate delicat în sos pesto
SPAGHETE NERO DI SEPIA CU FRUCTE DE MARE ( 250-300G )
Paste colorate cu cerneală de sepie, asortate cu fructe de mare, în sos cremos de şofran
RIGATI BOLOGNESE ( 250-300G )
Paste bine crescute, scăldate în sos de roşii şi carne de vită, presărate cu parmezan
RISOTTO CU TRIO DE CIUPERCI ( 350G )
Risotto cremos cu hribi, ciuperci champignon şi pleurotus
RISOTTO CU SPARANGHEL ŞI TRUFE ( 400G )
Risotto înnobilat cu ulei de trufe şi asortat cu sparanghel proaspăt, după o veche reţetă italienească
VITĂ ARGENTINIANĂ ( 250G )
Muşchi de vită la grătar, cu rondele de cartofi dulci şi piure de mazăre
TAGLIATA DE VITĂ ( 300G)
Antricot de vită servit italieneşte pe pat de rucola şi legume la grătar
SCHNITZEL VIENEZ ( 350G )
File generos de viţel îmbrăcat în crustă aurie de pesmet, servit cu garnitură de carto, ca în vremea marelui imperiu austriac
COTLETE DE MIEL LA GRĂTAR ( 400G )
Cotlete de miel glazurate în sos tunisian harissa, cu salată de roşii şi iaurt
SOUVLAKI DE PORC ( 300G )
Frigărui de porc greceşti, servite lângă orez aromat cu migdale şi salată de castraveţi tzatzichi
PUI TIKKA MASALA ( 250G )
Piept de pui în culori şi condimente indiene, servit cu orez alb
FRIPTURĂ DE RAŢĂ LA CUPTOR ( 350G )
Piept ranat de raţă à la francaise, culcat pe varză înăbuşită în sos de coacăze roşii şi carto albi
PAELLA CU FRUCTE DE MARE ( 400G )
Preparat spaniol de vază, cu orez gătit lent în tigaie cu fructe de mare
SOMON GLAZURAT LA GRĂTAR ( 350G )
Reţetă jamaicană de somon cu sos iute şi dulceag, servit cu salată nă de mango
SCOICI MARINĂREŞTI ( 350-400G )
Midii înăbuşite în vin alb, servite cu carto prăjiţi, ca-n Belgia
DORADA LA GRĂTAR ( 200G )
Dorada asortată cu sparanghel, în sos thailandez cu creveţi şi roşii
SALATĂ CU LEGUME DE GRĂDINĂ ( 250G )
Mix de frunze cu fenicul şi carto dulci, în sos franţuzesc de fructe de pădure
FARFALLE BIO CU LEGUME ( 250G )
Paste italieneşti cu baby spinach, roşii cherry şi carciofi
NOODLES CU LEGUME SOTATE ( 250G )
Legume în stil chinezesc, trase în tigaie cu tăiţei de orez şi sos aromat de soia
RISONI CU LINTE ( 250G )
Paste bob de orez amestecate cu linte şi legume, după o reţetă clasică israeliană
SALATĂ MIXTĂ ( 200G )
Mix de frunze cu legume asortate
SALATĂ VERDE ( 200G )
Frunze de salată verde stropite cu ulei de măsline
CARTOFI PRĂJIŢI ( 200G )
Cartofi pai rumeniţi, cu sare de mare
OREZ ( 200G )
Orez alb cu bob lung pe aburi
MIX DE LEGUME ( 200G )
Mix de legume de sezon la grătar
BUDINCĂ DE OREZ ( 200G )
Dulce mexican din orez cu stade, stropit cu sirop de scorţişoară
PAVLOVA CU FRUCTE ( 180G )
Desert australian cu bezea pufoasă învelită în fructe de sezon
SUFLEU DE CIOCOLATĂ ( 150G )
Deliciu cald din ciocolată neagră şi cognac franţuzesc Grand Marnier, servit cu îngheţată de vanilie
PANNA COTTA CU FRUCTE ROŞII ( 170G )
Specialitate italiană rotunjită cu fructe roşii
NEW YORK CHEESECAKE ( 250G )
Micul tort imaculat de brânză, încărcat cu sos de afine
MOUSSE DE CIOCOLATĂ ( 150G )
Cremă delicată de ciocolată, demnă de gusturile ranate franţuzeşti
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser