Restaurant 5 Elemente

Icoanei 15, Magheru

Vezi pe Harta

Specific:Chinezesc

Pret:


Fii primul care lasa un review si castiga 200 puncte

Restaurantul 5 Elemente este considerat a fi cel mai bun şi select restaurant cu specific chinezesc din Bucureşti. Bucătarii sunt specialişti aduşi din Nordul Chinei, având o vastă experienţă în arta culinară. Interiorul restaurantului îmbină perfect, prin paleta de culori utilizate, cele 5 elemente primordianele specifice chinezeşti care încântă simţul vizual al clienţilor săi, dându-le acestora un sentiment de căldură şi comfort.

Restaurantul este structurat în 3 saloane (2 mai mici pentru nefumători şi unul mai mare pentru fumători) pline de eleganţă şi rafinament în care se încadrează perfect mesele spaţioase din lemn masiv. Servirea şi aranjamentul localului sunt impecabile iar chelnerii îmbrăcaţi în haine tradiţionale chinezeşti par a fi personaje rupte din altă lume. Meniul este unul cât se poate de bogat, conţinând şi numeroase preparate exclusiviste. Porţiile sunt săţioase, proaspete şi savuroase, garantând satisfacţia şi celui mai fin degustător.

Restaurantul face parte din categoria de lux, oferind o experienţă culinară inedită clienţiilor săi. Servirea impecabilă, atenţia la detalii şi preparatele gustoase fac ca preţurile acestui local să fie peste medie.

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Zilnic: 12.00-00.00

CAPACITATE
80 persoane

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
Chinezesc

AVANTAJE

Salon nefumatori Plata cu card bancar Air Conditioning

Recenzii Restaurant 5 Elemente

menu points