Ingrediente
- - 1 piept de pui mare
- - 1 ardei gras
- - 1 ardei iute
- - 1 ceapa
- - 1-2 catei usturoi
- - 1 lingura sos de rosii
- - 1 lingurita curry
- - 1 lingura unt
- - 2-3 linguri ulei
- - 150 ml apa
- - sare
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii
ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii
ceapa se taie marunt , usturoiul feliute
Se pune la incins untul si uleiul si se caleste ceapa si usturoiul
Se adauga curry , ardeiul iute , sosul de rosii si pieptul de pui si se caleste cateva minute.
Apoi se adauga apa si sare si se lasa la fiert cateva minute , pana se face bine carnea
Cand s-a facut carnea , se adauga ardeiul gras si se mai lasa pe foc circa 5 minute , pana se inmoaie ardeiul si se ingroasa sosul.
Reteta continea si ghimbir ras , dar mie nu-mi place ghimbirul.Se adauga la final, o data cu ardeiul gras.