Chicken Jalfrezi, pui indian

Chicken Jalfrezi, pui indian

Ingrediente

  • - 1 piept de pui mare
  • - 1 ardei gras
  • - 1 ardei iute
  • - 1 ceapa
  • - 1-2 catei usturoi
  • - 1 lingura sos de rosii
  • - 1 lingurita curry
  • - 1 lingura unt
  • - 2-3 linguri ulei
  • - 150 ml apa
  • - sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii ceapa se taie marunt , usturoiul feliute Se pune la incins untul si uleiul si se caleste ceapa si usturoiul Se adauga curry , ardeiul iute , sosul de rosii si pieptul de pui si se caleste cateva minute. Apoi se adauga apa si sare si se lasa la fiert cateva minute , pana se face bine carnea Cand s-a facut carnea , se adauga ardeiul gras si se mai lasa pe foc circa 5 minute , pana se inmoaie ardeiul si se ingroasa sosul. Reteta continea si ghimbir ras , dar mie nu-mi place ghimbirul.Se adauga la final, o data cu ardeiul gras.
Durata:
50 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Indian
Ing. principal:
Carne de pui