Restaurant The Harbour

Piata Amzei 10 - 22, Victoriei

Vezi pe Harta

Specific:International

Pret:


3 Recenzii
5 stele - bazat pe 3 recenzii
4 poze disponibile

O lumină în depărtare. Un far sau o căsuţă? O lumină care arată drumul spre ţărm, spre pământ, spre casă. La ceas de noapte întunecată. O lumină care se apropie, caldă, ale cărei raze învăluie călătorul obosit, însetat şi înfometat.

Portul care te aşteaptă. Locul care ţi-este drag, de care ţi-e dor, pe care l-ai aşteptat lungi săptămâni sau doar câteva zile. Acolo unde te învăluie poftele şi plăcerile, acolo unde simţurile se desfată şi se relaxează, acolo unde sunt prietenii tăi.

Portul e un loc de unde pleci greu, doar pentru că datoria, o nouă zi, o nouă călătorie te cheamă. Dar ştii că te vei întoarce curând, că lumina te va călăuzi, ca pe toţi călătorii, şi te vei întoarce.

Aici e portul care e acasă. Aici e The Harbour, ţărmul fiecărui călător.

Author: B. Hrib

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Zilnic: 11:30-01:00

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
International, Seafood

AVANTAJE

Access Internet Wireless Terasa Salon nefumatori Plata cu card bancar Organizare evenimente Muzica Live Livrare la domiciliu Air Conditioning

Recenzii Restaurant The Harbour

menu points1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:40%

Evaluat 04 Iulie 2015

Intrand, in restaurantul The Harbour, patrunzi in stilul de viata tipic maritim, o aventura, derulata, parca, din port in port. Peretii, decorati cu obiecte, ce se incadreaza perfect in tema „cu vechituri marine”, culorile ademenitoare, calde, creeaza, aici, o ambianta placuta, „trendy”, oferindu-i restaurantului titulatura de gazda perfecta. Clientii sunt serviti, intr-o atmosfera degajata, relaxanta, neoficiala… Conceptul The Harbour, bazat pe varietate si valoare, poate fi tradus prin “meniuri uimitoare”, ceea ce inseamna portii indestulatoare, feluri de mancare delicioase, deserturi apetisante, atmosfera primitoare si degajata, bauturi speciale, mega-cocktails…, pe care, doar, aici le putem gasi. Tot la capitolul superlative, consider, ca au cea mai buna limonada, intalnita, intr-un local, asa, incat, beau una, de fiecare data, cand ajung…, deja, este… traditie! Mai exista un restaurant, cu decor asemanator (inspirat din viata navala), in Iasi. Localul „Barbarosa” prezinta „un look” marinaresc, luand forma unui vapor de pirati, in cele mai mici detalii, de la usile de la intrare, cu carma, cabina capitanului, la ceasul cu timona, sabiile, comorile, hainele pirateresti -, toate, pentru a alcatui un decor, reprezentativ, unei calatorii imaginare pe un vapor de pirati.12 Recenzii

Incepator

Scor de credibilitate:30%

Evaluat 27 Iunie 2015

Imi place foarte mult aici, o atmosfera placuta, mancare foarte buna si personalul angajat de nota 10.3 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 23 Iunie 2015

Eu sunt ca acasa la acest restaurant din centrul capitalei! Servirea si mancare sunt de 5 stele!