Chefs Experience

Calea Floreasca Nr.55,, Floreasca

Vezi pe Harta

Specific:International

Pret:


2 Recenzii
5 stele - bazat pe 2 recenzii
10 poze disponibile

Chefs Experience este un restaurant care ofera mai mult decat preparate savuroase, unul care promite ca timpul petrecut sa fie o adevarata experienta. Cu un design ecletic cu influente industriale, Chefs te uimeste inca de la intrare prin asocierea elementelor si detaliilor folosite, si te introduce intr-o atmosfera inedita si relaxanta.

Chefs iti pune la dispozitie un meniu a la carte generos, cu preparate gustoase din bucataria internationala, gandite pentru a rasfata si cele mai pretentioase gusturi. Pentru pranz, restaurantul iti propune un concept inedit - meniuri cu tematica culinara ce se vor schimba saptamanal, gatite chiar de bucatari originari din tarile respective (ex. Grecia, Turcia, Mexic, Japonia).

O adevarata experienta va fi Chefs Day, ziua dedicata chefilor celebri. Miercurea sau joia, la Chefs vor face un live cooking show bucatari renumiti precum: David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Virlan s.a.m.d. sau va veti putea delecta cu preparate servite de vedete si personalitati, prin intermediul bucatarilor lor personali.

Chefs Experience face prin stilul inedit al amenajării, ingeniozitatea meniului, savoarea si aroma preparatelor locul potrivit unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, locul ideal pentru o `altfel` de dupa-amiaza sau seara.

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Zilnic: Mon-Sun: 10:30 - 03:00

WEBSITE
Vizitati website-ul

BUCATARIE
International

AVANTAJE

Access Internet Wireless Terasa Organizare evenimente  Ideal pentru Familie cu copii.

Recenzii Chefs Experience

menu points1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 28 Ianuarie 2016

Buna mancarea si foarte frumos designul. O admosfera placut. Revin cu drag!1 Recenzii

Nou Venit

Scor de credibilitate:0%

Evaluat 28 Ianuarie 2016

Foarte buna mancarea, excelenta atmosfera! Mai venim!