Mai mult »
Tunari 34, Stefan cel Mare
Vezi pe harta
Bucatarie:Romanesc
Pret:
Zacusca de vinete (moldoveni)
(Cold eggplant stew)
Pitligeani Tsargasiti (aromani)
(Vinete prajite cu rosii si usturoi)
Fasole batuta (olteni)
(Mashed white beans)
Chirosti cu mânătărci (basarabeni)
(Paste umplute(coltunasi) cu ciuperci sălbatice.)
Phiperchi (aromâni)
Ardei, roşii, usturoi, brânză, ouă şi iaurt, la cuptor.)
Salată ciobănească (timoceni)
Roşii, castraveţi, ardei, ceapă, ou fiert, brânză rasă, oţet, ulei.) (Tomatoes, cucumbers, peppers, onion, cheese.)
Taci şi-nghite (ardeleni)
Mamaligă cu brânză, unt, smântână şi ou, la cuptor.) (Baked mamaliga with cheese,butter, sour cream and egg.)
Salată de cartofi (ardeleni)
(Salată verde, cartofi fierţi, ceapă, ou fiert, măsline, mărar, oţet, ulei.) (Boiled potatoes, green salad, onion, olives, egg, dill.)
Tarator (aromani)
(Iaurt, usturoi, castraveţi, mărar, mentă.) (Yoghurt, garlic, cucumbers, dill, mint.)
Salată de vinete (munteni)
Roasted eggplant salad with onion and oil.)
Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorbă de legume
Ciorbă de pui
Ciorbă de văcuţă
Ciorbă de burtă
Sărmăluţe-n foi de viţă
Ciolan afumat cu fasole iahnie
Ciolan afumat cu varză călită
Tochitură cu mămăligă
Musaca de cartofi
Sarmale cu mămaligă
Cavarma de curcan, aripa (meglenoromani)
Aripa de curcan fiarta in untura si rumenita pe tabla cu mamaliga si mujdei de usturoi.)
Ceafa de porc la garnita (munteni)
Ceafa de porc cu mamaliga si mujdei.) (Fried pork neck wiţ mamaliga and garlic.)
Muşchi de vită vasluian (moldoveni)
Cu sos de mânătărci)
Pui cu smântână (moldoveni)
(Pulpa de pui dezosata cu sos de ceapa, unt si smantana.)
Galină la tiganie (meglenoromâni)
Pui înăbuşit cu ou şi orez.) (Chicken stew with egg and rice)
Raţă pe varză (olteni)
(Pulpa de rata pe varza calita.)
Cavarma de raţă cu mujdei şi mămăligă (meglenoromâni)
Raţă fiarta în untură si rumenita pe tabla cu mămăligă şi mujdei)
Pui de ciocăneşti (munteni)
(Pulpa de pui dezosata cu sos de usturoi, roşii şi vin.)
Pui la ceaun (dobrogeni)
(Pulpa de pui dezosata la ceaun cu mămăligă şi mujdei.)
Coasti di Noatinu cu Pitligeani Laii (aromani)
Cotlete de berbecut la grătar cu vinete, roşii şi brânză şi usturoi.)
Cotlet de porc făgărăşan (ardeleni)
La cuptor cu boia şi usturoi)
Scaricica de porc Haiduceasca (bănăţeni)
La cuptor cu boia, cimbru şi usturoi.)
Antricot de vită la grătar
Pulpe de pui dezosate la grătar
Muşchi de vită la grătar
Pastramă de oaie la grătar cu mămăliguţă şi mujdei
Cotlet de porc la grătar
Ceafă de porc la grătar
Cotlete de berbecuţ la grătar
Cartofi prăjiţi
Legume la gratar
Cartofi fierţi cu unt şi verdeaţă
Pilaf bănăţean
Varză călită
Fasole iahnie
Mămăligă
Ciuperci la grătar cu unt
Cartofi la cuptor cu ceapă şi mărar
Legume în unt şi verdeaţă
Salată de castraveţi
Salată ţărănească de vară
Castraveţi, roşii, ardei, ceapă.)
Salată verde
Salată de varză
Salată de murături
(Castraveţi, varză, gogonele sau gogoşari)
Salată de ardei copţi
Salată de roşii
Clătite cu Dulceaţă
Tortul casei
Tort de mere (ardeleni)
Papanaşi (moldoveni)
Clătite Buzoiene
Umplute cu brânză de vaci, miere şi nucă)
Clătite cu crema de cacao
Îngheţată Betty Ice
In order to have the site fully functional please enable javascript in your browser