Cotlete de miel in stil chinezesc Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea Turnati compozitia peste cotletele Cooking Time: 1 hr, 30 mins | Serves: 0
Salona cu carne de vita Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0
Buiurdi Rosiile si ardeii se taie marunt. Eu am folosit rosii decojite din cutie, dar vara, cind am rosii bune, le pun cu tot cu coaja. Se stropesc cu ulei de Cooking Time: 35 mins | Serves: 0
Kibbe (chiftele) prajit Se bune burghulul intr-un castron, si peste se toarna 1/2 pahar de apa,se amesteca si se lasa 10-15 minute sa se umfle. Intre timp facem umplutura: se Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Manti sau paste umplute ca-n Seraglio Aluatul e simplu de executat; amestecati ingredientele, framintati binisor si va rezulta un aluat molicel, nelipicios. e musai sa-l lasati sa se odi Cooking Time: 1 hr | Serves: 0