Carne de vita cu sos la cuptor Se spala carnea, se taie in bucatele si se pune la prajit in tigaia cu ulei incins. Nu trebuie lasata prea mult, numai cat sa capete putina culoare ma Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0
Cowboy Pie, un fel de musaca cu porumb 1. Se pun cartofii la fiert. 2. Se toaca ceapa, si se caleste in ulei pana se inmoaie. 3. Se adauga carnea tocata peste ceapa si se caleste pana isi s Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Feijoada - tocana braziliana cu fasole Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa si aromata, potrivita pentru o masa copioasa. Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Muschi de vita (Beef) Wellington Muschiul de vita Wellington este o reteta deosebita a carei origine este pana astazi disputata de englezi si francezi. Muschiul de vita imbracat in aluat este delicios si elegant. Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Boeuf Bourguignon Boeuf bourguignon este o mancare traditionala franceza. Boeuf bourguignon ca si alte feluri frantuzesti erau foarte populare la tara, erau considerate a fi mancarea taranului, dar cu timpul au ajuns in categoria haute cuisine. Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0
Boeuf bourguignon cu taitei Boeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de mancare din categoria celor care erau Cooking Time: 3 hrs | Serves: 0