Ingrediente
- 3 linguri ulei de masline
- 150 g. fleica de porc, taiata cuburi
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 6 carnati proaspeti, taiati segmente
- 400 g. fasole alba (din conserva) , fiarta si scursa de lichid
- 2 rosii, taiate bucati
- 3 linguri bulion
- 300 ml. concentrat de vita
- 2 ramurele de rozmarin
Mod de preparare
Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare.
Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se rumeneste.
Adaugati usturoiul si continuati sa tineti pe foc alte 2 minute.
Scoateti carnea din vas, adaugati uleiul ramas si carnatii. Prajiti timp de 10 minute, pana se rumenesc.
Adaugati ingredientele ramase si carnea de porc.
Adaugati supa si fierbeti acoperit, timp de 15 minute, la foc mic, pana cand boabele de fasole se patrund si sosul se ingroasa.