Piept de pui la gratar si cartofi gratinati

Piept de pui la gratar si cartofi gratinati

Ingrediente

  • 3 fileuri de piept pui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper

  • Garnitura:
  • amestec de legume
  • cartofi gratinati cu parmezan

Mod de preparare

Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Punem la incins gratarul dupa cae asezam feliile de carne peste unse cu sosul de marinata.

Garnitura:A

Curatam cartofii de coaja si ii taiem felii de marimi potrivite. Ii asezam in straturi intr-un vaz termorezistent. Intre fiecare strat punem sare, piper si parmezan ras. Acoperim cu stanol vasul si il punem la cuptor pentru 35 minute, pana prinde o crusta.

Putem servi si cu amestec de legume.

Durata:
30 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Chinezesc
Ing. principal:
Carne de pui