Ingrediente
- 1 piept de pui
- 5 linguri sos de soia
- 5 linguri sos dulce acru
- 1/2 lingurita ardei iute ars (se gaseste conservat in ulei, la magazinele chinezesti)
- 1 conserva de ananas
- 2 linguri de zahar brun
- 2 lingurite amidon
- ulei de floarea soarelui + cateva picaturi de ulei de susan pentru prajit
Mod de preparare
Am taiat un piept de pui cuburi si l-am amestecat cu 2 linguri de sos de soia si jumatate din sucul din conserva.
l-am lasat asa la marinat cam o ora, in frigider. Dupa care am pus bucatelele de pui impreuna cu sucul in care s-au marinat la prajit in uleiul incins.
Dupa ce puiul s-a prajit , am adaugat restul de sos de soia, zaharul, ardeiul iute si sosul dulce acru si amidonul.
Adaugi ananasul taiat bucati si fierbi pana scade sosul.