Fajitas de pui

Fajitas de pui

Ingrediente

  • 800 g piept de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 pachet mix de condimente fajita (30 g)
  • 1 limeta
  • sare si piper negru dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline pentru marinat carnea
  • 250 ml smantana
  • 1 pachet de tortilla (6 buc.)

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata si se taie in doua pe lungime. Se portioneaza apoi in fasai pe latime. Bucatile de carne le punem intr-un castron unde le amestecam cu plicul de condimente fajita. Va recomand sa folositi cantitatile de carne recomandate pe plicul de condimente. Adaugam uleiul de masline si zeama de la o jumatate de limeta. Acoperim si dam la rece pana a doua zi. Este bine sa punem la marinat carnea seara si a doua zi la pranz sa o pregatim.
Inainte de a pregati Fajitas vom curata ardeiul de seminte si nervuri si il vom taia in fasai pe inaltime.
Ceapa o curatam de coaja si o taiem in doua. Fiecare jumatate o feliem.
Vom pregati carnea in grilul Delimano. Incindem grilul si turnam o lingura de ulei. Punem toata carnea odata si o frigem la foc iute. Cind carnea incepe sa se patrunda adaugam ceapa desfacuta in fasai si ardeiul. Frigem pana cind carnea si legumele incep sa devina aurii.

Durata:
1 hour
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Mexican
Ing. principal:
Carne de pui