Muschi de porc a la Jamie

Muschi de porc a la Jamie

Ingrediente

  • un muschi de porc simplu lat, usturoi, sare marina grunjoasa, cimbru, rozmarin, salvie, ulei de masline.

Mod de preparare

Am taiat muschiul in doua ca sa incapa in cuptor. Am facut un amestec din usturoi cit cuprinde, sare marina grunjoasa, cimbru si doua ace de rozmarin si de salvie am uitat. le-am batut la cap in mojar pina nu au mai protestat ca adaug ulei de masline. Am sarat si piperat muschiul si am excutat niste butoniere si pe fata si pe dos pe care le-am umplut cu amestecul de mai sus. Am uns tot mushiul cu amestecul care a mai rams si l-am bagat la cuptor DIRECT pe gratar. Am pus o tava la etajul inferior in care sa pice sucurile de la carne (cu putina apa ca sa nu se arda tava). In cazul meu a trebuit sa fiu atenta sa nu iasa muschiul in decor asa ca n-am miscat tava din pozitia intiala, am adaugat apa cu stropitoarea de flori de cite ori a trebuit. Asta e tot spilul la aceasta friptura: asezatul direct pe gratar. Carnea nu sta in lichid, se rumeneste si se crocantzeste pe toate partile si ramine foarte zemoasa. Am lasat 1 ora, dupa care am intors carnea, dupa alte 30 min am citit ce sta sris pe termometrul infipt in muschi, am gustat o feliuta, am mai intors o data si gata.
Durata:
2 hours
Portii:
Dificultate:
Easy
Bucatarie:
Englezesc
Ing. principal:
Carne de porc