Pui a la Provence

Pui a la Provence

Ingrediente

  • - 1 piept de pui, merg si pulpe
  • - 2 rosii
  • - 1 ardei gras rosu mare
  • - 1 ceapa
  • - 1 catel de usturoi
  • - ulei de masline
  • - 2 linguri cu ierburi de Provence
  • - sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie. Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5. Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra. Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi. Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.
Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Frantuzesc
Ing. principal:
Carne de pui