Ragu de pui cu ciuperci

Ragu de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 550-600g piept de pui
  • 2cepe
  • 250 g ciuperci
  • 300ml supa de pui
  • 100g mazare
  • 200g smantana acra
  • suc de lamaie
  • verdeata.

Mod de preparare

In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna apoi supa de pui, se pune putina sare si piper si se lasa pe foc mediu pina scade putin lichidul. Dupa 10-15 minute se adauga si mazarea Se lasa pe foc pina scade tot lichidul si se asesteca uneori, se condimenteaza. Daca mai este nevoie cu sare si piper. Se pune 1 lingurita zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se incorporeaza usor smantana si putin patrunjel tocat.
Durata:
45 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
German
Ing. principal:
Carne de pui