Muschi de porc la gratar

Muschi de porc la gratar

Ingrediente

  • 1 kg muschi porc
  • 100 ml vin alb dulce
  • 100 ml sos soia
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita miere sau zahar
  • 1 catel usturoi
  • 1 radacina ghimbir de ~4 cm
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem muschiul de porc si il asezam intr-un vas. Peste el punem marinata mai devreme facuta; marinata trebuie sa acopere toata carnea apoi punem vasul la rece pentru 4 ore. Dupa ce trec orele scoatem carnea din marinata si putem sa o gatim dupa bunul plac, fie pe gratar, fie pe plita sau tigaie teflonata.
Durata:
2 hours
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Japonez
Ing. principal:
Carne de porc