Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui (a cate 175g fiecare)
  • 115g cream cheese
  • 1 lingura codite de ceapa tocate fin
  • 8 fasii de bacon neafumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de branza si codite de ceapa, dupa care se infasoara in fasiile de bacon, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se aseaza intr-un vas si se stropesc cu ulei. Se presara piperul si desi reteta nu spune nimic de sare (probabil din cauza baconului) eu am presarat asa putin, printre fasiile de bacon, sa ma asigur ca puiul va fi sarat. Se baga la cuptor la 200 grade C pentru aproximativ 25-30 min.
Durata:
1 hour
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
American
Ing. principal:
Carne de pui