Pizza Carnivora

Pizza Carnivora

Ingrediente

  • Blat:
  • 225 gr. faina, sare, 1 pachetel de drojdie, 2 linguri de ulei, sos de rosii, oregano
  •  
  • Topping:
  • 100 gr bacon, 200 gr sunca, 200 gr muschiulet de porc afumat, 150 gr ciuperci champignon, 100 gr cascaval, un ardel gras, o rosie, o ceapa mai mica.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru blat si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pana ce devine pufos si neted. Se intinde un blat potrivit tavii in care vom coace pizza si se asaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se adauga sosul de rosii amestecat cu oregano si carnea taiata felii foarte subtiri, ciupercile si legumele taiate feliute subtiri.
Se tine la cuptor 15 min., pina cind marginile devin aurii. Se scoate pizza, se adauga cascavalul si se introduce la cuptor, pina incepe sa se topesca.

Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Italian
Ing. principal:
Ciuperci