Pui umplut cu garnitura si sos

Pui umplut cu garnitura si sos

Ingrediente

  • piept de pui, brinza Gouda (in loc de cascaval), brinza Feta, smantina, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura.

Mod de preparare

Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigaia in care turnam incet alcoolul. In cele 2-3 minute, s-a rumenit frumos pieptul (pe fata). Apoi am ras cascaval pe deasupra si am dat la cuptor, acoperind tava cu folie. Dupa vreo 20 de minute, am luat folia si am lasat sa se rumeneasca inca vreo zece minute. Cit timp a stat puiul la cuptor, am facut garnitura si sosul. Am pus cartofii cubulete in vas de yena, cu condimentele. Am dat 10 minute la cuptorul cu microunde (la putere mare!), cind i-am scos erau aproape gata. I-am stropit cu smintina si am pus brinza Gouda rasa deasupra si am mai pus la microunde pentru 5 minute. Sosul e facut cu cascaval ras, ceva 'ierburi' si smantina.
Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
German
Ing. principal:
Carne de pui