Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Pulpe de pui americane in fulgi de porumb

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui intregi,
  • 400 g cascaval ras,
  • 2 pungi de chipsuri (cu aroma dupa preferinta) sau fulgi de porumb
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se curata de piele dupa care se condimenteaza dupa gust (sare, piper, boia). Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa.

Daca nu dispuneti de un gratar, pulpele de pui crocante pot fi prajite si in ulei.

Durata:
25 minutes
Portii:
Dificultate:
Easy
Bucatarie:
American
Ing. principal:
Carne de pui