Fajitas cu pui

Fajitas cu pui

Ingrediente

  • 6 tortillias 1 piept de pui dezosat 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei gras galben 1/2 ardei gras verde 1 ceapa rosie 200 gr. porumb din conserva smantana 3 linguri ulei de masline patrunjel sare piper Pentru marinata: 1 lingura mustar 1 lamaie 1 lingura oregano 1/2 lingurita boia iute praf de chili 1/2 lingura zahar

Mod de preparare

Fajitas cu pui este o reteta mexicana delicioasa. Reteta de fajitas este foarte simpla si poate fi facuta in foarte multe combinatii.

Se spala intai pieptul de pui si se taie fasii. Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru marinata. Dupa ce ati pus aici si putina zeama de lamaie puneti si fasiile de piept de pui. Se lasa la rece pentru o jumatate de ora sa se patrunda bine aromele.

Cat timp sta carnea la marinat se taie legumele. Se pune apoi puiul la prajit, in uleiul incins, impreuna cu legumele. Amestecati sa nu se arda. Dupa cateva minute se adaiga si porumbul si mirodeniile.


Tortillias se incalzesc o jumatate de minut la microunde, ca sa se inmoaie, iar apoi se umple cu amestecul de carne si legume. Peste fajitas cu pui astfel obtinuta se pune smanana amestecata cu patrunjel tocat.

Durata:
30 minutes
Portii:
Dificultate:
Easy
Bucatarie:
Mexican
Ing. principal:
Carne de pui