Letcho cu piept de pui, orez si sos thai

Letcho cu piept de pui, orez si sos thai

Ingrediente

  • 2 buc. piept de pui
  • ulei de masline
  • legume Letcho (Bonduelle)
  • supa de rosii
  • 2 borcane sos Uncle Bens ((unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), oregano, busuioc, curry indian si sofran

Mod de preparare

Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti un plic cu niste cubulete de bulion pe care le dizolvi in putina apa) si lasi la inabusit 20 minute. Adaugi 2 borcane de sos Uncle Bens (unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), apoi pui oregano, busuioc, curry indian si sofran.
Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Indian
Ing. principal:
Carne de pui