Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana

Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana

Ingrediente

  • 500 gr. faina de malai, sare, 1 lingura unt, sare, 200 gr smantana, 300 gr. branza de oaie, 50 gr. jumari

Mod de preparare

Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana este o mancare romaneasca delicioasa fi foarte consistenta.

Se pune la fiert o oala cu 1,5-2 l de apa cu sare, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai, amestecandu-se continuu cu telul. Se adauga untul si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se pun jumarile intr-o cratita sa se rumeneasca putin, jumatate dintre ele se scot, se pune un rand de mamaliga, un rand de branza, restul de jumari, mamaliga si alt rand de branza.

Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Romanesc
Ing. principal:
Carne de porc