Letcho cu piept de pui, orez si sos thai

Ingrediente
- 2 buc. piept de pui
- ulei de masline
- legume Letcho (Bonduelle)
- supa de rosii
- 2 borcane sos Uncle Bens ((unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), oregano, busuioc, curry indian si sofran
Mod de preparare
Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti un plic cu niste cubulete de bulion pe care le dizolvi in putina apa) si lasi la inabusit 20 minute. Adaugi 2 borcane de sos Uncle Bens (unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), apoi pui oregano, busuioc, curry indian si sofran. Durata:
40 minutes
Portii:
Dificultate:
Medium
Bucatarie:
Indian
Ing. principal:
Carne de pui