Restaurante
Cauta
Profil
Editeaza profilul
Puncte
Oferte preferate
Restaurante preferate
Rezervari
Recenzii
Totalul punctelor
Iesiti din cont
{else}
E-mail
Parola
Intra in cont
Tine minte datele de autentificare
Ai uitat parola?
Inregistreaza-te acum!
Conecteaza-te cu Facebook
{/if} */ ?>
ro
|
en
Cele mai apreciate pentru
Business/Corporate
Familie cu copii
Muzica Live
Ocazii Speciale
Petreceri
Romantic
Sport
Turisti
Retete
Noutati & Monden
Restaurante dupa specific culinar
American
Arabesc
Argentinian
Asiatic
Belgian
Braziliana
Chinezesc
Englezesc
Frantuzesc
Fusion
German
Grecesc
Indian
International
Irlandez
Italian
Mai mult »
urmareste-ne pe facebook
Retete după Specificul Culinar
American
Italian
Libanez
Braziliana
Chinezesc
Englezesc
Frantuzesc
German
Grecesc
Indian
Retete după Ingrediente
Carne de oaie
Carne de porc
Carne de pui
Carne de vita
Cartofi
Ciuperci
Fructe de mare
Legume
Orez
Paste
Retete după Timpul de Gatire
Mai putin de 15 minute
15 - 30 minute
35 - 60 minute
Peste 1 ora
Pui indian tandoori
Ingrediente
* 4 linguri de iaurt gras
* 3lingurite tandoori masala
* 2 linguri pasta de rosii
* 1 lingurita praf de ghimbir
* 3 catei de usturoi zdrobiti
* 1/2 lingurita praf de mustar
* 1/2 lingurita boia iute
* 1 lingurita chimen macinat
* 1 lingurita coriandru macinat
* 1 lingurita boia dulce
* un pui de cca 1 kg
Mod de preparare
Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.lasati puiul la marinat 30 minute sau peste noapte.Asezati carnea pe gratar si lasati-o jumatate de ora, avand grija sa intoarceti bucatile o data, dupa 20 de minute.
Durata:
1 hour
Portii:
Dificultate:
Easy
Bucatarie:
Indian
Ing. principal:
Carne de pui
Distribuie Reteta
Versiunea pentru imprimantă
Acasă
Despre ceRestaurant.ro
Hartă Site
Contactează-ne
Oferte
Ai un restaurant?
Acord de confidenţialitate
Termeni și condiții
Întrebări frecvente
In order to have the site fully functional please enable
javascript
in your browser
x