
Piept de pui cu alune
Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu
Cooking Time: 45 mins | Serves: 0
Bucataria chinezeasca este caracterizata printr-o aspiratie spre perfectiune si echilibru intre cele patru elemente ale fiecarui fel de mancare: culoare, aroma, gust si prezentare. Toata lumea iubeste mancarea chinezeasca si nu se limiteaza doar la a comanda acasa, ci a devenit un motiv de iesit in oras si in Bucuresti. Nici nu este de mirare faptul ca sunt atatea restaurante din care poti sa alegi.
Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu
Cooking Time: 45 mins | Serves: 0
Se portioneaza pieptul de pui, se sareaza putin si se "tavaleste" prin faina. Eu am folosit metoda cu punga. Se pune carnea in ulei incins, la foc ma
Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Am taiat un piept de pui cuburi si l-am amestecat cu 2 linguri de sos de soia si jumatate din sucul din conserva. l-am lasat asa la marinat cam o ora
Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Se toaca marunt usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute, iar usturoiul verde se taie bucatele. Se taie feliile de ciolan/sunculita in bucati mai mici. Se
Cooking Time: 30 mins | Serves: 0