Specific Chinezesc

Bucataria chinezeasca este caracterizata printr-o aspiratie spre perfectiune si echilibru intre cele patru elemente ale fiecarui fel de mancare: culoare, aroma, gust si prezentare. Toata lumea iubeste mancarea chinezeasca si nu se limiteaza doar la a comanda acasa, ci a devenit un motiv de iesit in oras si in Bucuresti. Nici nu este de mirare faptul ca sunt atatea restaurante din care poti sa alegi.

Specific Chinezesc


Piept de pui cu alune

Piept de pui cu alune

Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pu

Cooking Time: 45 mins | Serves: 0

Pui cu sos iute si miere

Pui cu sos iute si miere

Se portioneaza pieptul de pui, se sareaza putin si se "tavaleste" prin faina. Eu am folosit metoda cu punga. Se pune carnea in ulei incins, la foc ma

Cooking Time: 40 mins | Serves: 0

Pui cu ananas

Pui cu ananas

Am taiat un piept de pui cuburi si l-am amestecat cu 2 linguri de sos de soia si jumatate din sucul din conserva. l-am lasat asa la marinat cam o ora

Cooking Time: 40 mins | Serves: 0

Ciolan afumat cu sos de soia (chinezesc)

Ciolan afumat cu sos de soia (chinezesc)

Se toaca marunt usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute, iar usturoiul verde se taie bucatele. Se taie feliile de ciolan/sunculita in bucati mai mici. Se

Cooking Time: 30 mins | Serves: 0