
Pui umplut cu garnitura si sos
Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai
Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean turpis leo, egestas ut sollicitudin at, commodo a lectus. Nullam euismod ultrices nunc, quis hendrerit massa cursus nec.
Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai
Cooking Time: 40 mins | Serves: 0
1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma
Cooking Time: 2 hrs | Serves: 0
1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem taia pielea crucis, sa avem
Cooking Time: 2 hrs, 30 mins | Serves: 0
Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu culinar.
Cooking Time: 3 hrs, 45 mins | Serves: 0
Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina.
Cooking Time: 1 hr | Serves: 0
Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul mediteranean.
Cooking Time: 30 mins | Serves: 0